Групата на ГЕРБ внесе предложение в Общински съвет – Пловдив, 

...
Групата на ГЕРБ внесе предложение в Общински съвет – Пловдив, 
Коментари Харесай

ГЕРБ против затварянето на Бетонния мост

Групата на ГЕРБ внесе предложение в Общински съвет – Пловдив,  с което упорства съветниците да одобряват обща  декларация във връзка със затварянето на Бетонния мост. Това заяви ръководителят на групата Йордан Илиев.

В документа се споделя:

Общинските съветници на град Пловдив заявяваме безапелационна позиция срещу затварянето на Бетонния мост преди да бъде обезпечена транспортната съгласуваност на жителите.

Недопустимо е 100 хиляди поданици на регион „ Южен “, както и всички поданици и посетители на Пловдив, да бъдат възпрепятствани в напредването си.

В тази връзка настояваме в най-кратки периоди да се реализира среща на министъра на превоза с пловдивските общински съветници за намиране на общо задоволително решениe по проблема.

Ясно заявяваме, че не сме срещу реализирането на плана, само че реализирането му не би трябвало да затруднява живота на жителите.

Предлагаме Общински съвет – Пловдив, да изпрати още през днешния ден покана до министъра на превоза и да бъде проведена среща по отношение на бъдещето на Бетонния мост в Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР